FAQ

Frequently Asked Questions:

Hoe zit het met de garantie?
Daily High Club is een Nederlandse onderneming wat wilt zeggen dat u als consument volledig beschermd bent zoals de Nederlandse wetgeving aanduidt. U heeft standaard 14 dagen bedenkt tijd en krijgt bij de Grow-Lights 1- tot maximaal 5-jaar fabrieksgarantie vanuit de fabrikant. De fabrikanten zijn uitgekozen op prijs, kwaliteit en service afhandeling. Check de product pagina voor de juiste voorwaarden.

Krijg je ook Freebies bij de Daily High Club?
Ja! Wat dacht jij dan, al onze grow lights verzendingen worden verstuurd inclusief DHC pakket (twv €14,95-€24,95) en inclusief de nieuwste Daily High Club stickers.

Waarom moet ik 5-6 werkdagen wachten op mijn bestelling?
Onze voorraad is op dit moment nog beperkt, wij streven erna om van elk product minimaal 2 stuks op voorraad te hebben zodat jij als consument het product binnen 3-5 werkdagen kunt ontvangen. Dit kunnen wij niet direct realiseren dus wij vragen jou dan ook om begrip hiervoor. Onze dank is High ;)

Wanneer komt mijn pakket aan:
Het kan altijd voorkomen dat een pakket vertraging op loopt, stuur ons daarom altijd even een berichtje om uit te laten zoeken waar je pakket bevind. Heb je een tracking nummer eindigend op DE? Controleer dan even de website van DHL.de om realtime informatie te zien van je pakket.

Wat is een DHC- pakket en kan ik die kopen?
Deze pakketten zijn op dit moment in de test-fase, dit wil zeggen dat de boxjes extra gevuld zullen zitten met de leukste Smoke-Accessoires. Check de insta @dailyhighclub.nl, ze zullen snel te verkrijgen zijn.

Wat is jullie visie eigenlijk?
Wij willen de Nederlandse markt/growers helpen om de nieuwste innovaties naar Nederland te brengen met alle voordelen voor de Nederlandse consument. Dit wil zeggen dat wij met passie ons werk doen en wij zorgen ervoor dat we samen werken met de grootste namen om jullie te helpen bij jullie passie!

Hoe testen jullie de producten?
Alle producten worden in ons test stations bekeken en gemeten op juiste waardes. Ook worden de onderdelen van de producten geïnspecteerd of deze aan de kwaliteitseisen voldoen.

Hoeveel Growers hebben jullie?
We hebben een ervaren groep aan growers die achter de schermen veel van onze producten testen, dit zodat wij altijd achter onze producten kunnen staan. Onze growers zijn geselecteerd op ervaring maar ook op commitment in de Club. Iedereen kan een grower voor de Daily High Club worden, stuur ons een bericht en we zullen kijken waarmee elkaar kunnen helpen.

Kunnen wij, als Members nog helpen?
Natuurlijk, graag zelfs. Wij ontvangen wekelijks leuke berichten van jullie en zullen deze ook op insta plaatsen en sommige unieke zelfs op de website. Wij weten dat we dit niet alleen kunnen en hebben jullie nodig om bekend te worden. Dit betekend dat alles werkt, van je vrienden uitnodigen tot de website blessen met een toast ;) Wie goed doet, wie goed ontmoet!

Ik wil eigenlijk alleen maar stickers?
Stuur ons even een DM via de insta en wij zullen je zeker niet teleur stellen! Heb je zelf leuke ideeën voor sticker, ook dan ben je welkom op de insta of via dailyhighclub@outlook.com