Meetrainen met Robbie & de MS Motion

Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met van alles en nog wat rondom en met Robbie en de MSMotion. Zo hebben we met Robbie afgesproken om een dagje mee te trainen of eigenlijk een dagje mee te lopen in een dag in zijn leven maar hebben we ook mooie evenementen ingepland zoals de MSMotion.

 Robbie wilde ontzettend graag zijn plekje, Groningen, aan ons laten zien maar vooral ook de training van Sarel die Robbie wekelijks krijgt van de Wereld kampioene kickboksen. Robbie en Sarel motiveren elkaar zo ontzettend, dat wilde wij wel eens van dichtbij meemaken.

 Robbie laat zien tijdens de training dat hij een echt doorzetter is, iemand die echt niet van ophouden kent en die zeker niet bij de pakken neer wil zitten. Hij houdt van kickboksen omdat dit hem ook heel erg scherp houdt de dagen erna, hij kan met het kickboksen zijn grenzen verleggen waardoor hij er weer elke dag tegenaan kan. Hij motiveert ons allen met zijn doorzettingsvermogen en dat helpt hem zelf ook enorm. Hij motiveert zichzelf door telkens zijn grenzen te verleggen en niet naar andere te luisteren, Robbie is een echte Strijder!

 Robbie doet er alles aan om niet ziek te zijn, hij wil zich ook helemaal niet zo voelen. Dit versterkt hij door een gezonde levensstijl, de Hasj-Olie van zijn held Edje, veel sporten, gezond eten en veel te delen met vaste begeleiders zoals Barbara, waar hij heel veel steun aan heeft. Barbara brengt Robbie ook wekelijks naar de training en doet zelf ook fanatiek mee met de training en staat net als zo velen versteld van wat Robbie allemaal wel niet laat zien, elke week weer.

 De MSMotion is een perfect evenement om aan mee te doen, een volledige dag in het teken van donaties te verzamelen voor Het nationaal MS Fonds en de onderzoeken naar MS! Robbie wilde hier ontzettend graag aan mee doen en samen met Stichting Groen Hart hebben we geprobeerd Robbie en #TeamRobbieTegenMS zo veel mogelijk onder de aandacht te brengen om aandacht te vragen voor MS en de onderzoeken hiernaar.

 Steun ons nu, iedere bijdrage helpt, alle beetjes helpen.

Je kan ons steunen door de:

#TeamRobbieTegenMS Shirts aan te schaffen

Te doneren op MSMotion, zoek naar #TeamRobbieTegenMS

Doneer via de Instagram-actie

Wij zullen ook nog eens de donaties van de shirtjes bekend maken op de dag van de MSMotion zelf of de dag ervoor en deze dan meteen doneren aan het Nationaal MS Fonds.

Robbie voelt zich zo ontzettend goed met alle aandacht die hij heeft gekregen en nog steeds krijgt en wilt jullie hier nog graag voor bedanken. Iedereen om hem heen voelt zich beter met Robbie om zich heen, samen met Stichting Groen Hart, #TeamRobbieTegenMS, Sarel en natuurlijk wij van de Dailyhighclub.nl zorgen er samen voor dat er meer aandacht wordt gevraagd voor Robbie en zijn verhaal. Wij allemaal willen jullie zo ontzettend bedanken want zonder jullie zou dit niet mogelijk zijn!

We vinden het ontzettend mooi om te zien dat er zo veel gedoneerd wordt aan het Nationaal MS Fonds en dat we samen voor een goed doel strijden. 

We willen nog even gebruik maken van dit moment om Stichting Groen Hart te bedanken voor alles wat ze voor #TeamRobbieTegenMS hebben gedaan, zonder hen zouden we nooit deze mooie dingen kunnen doen. Iedere doos die Project Rebox’d en de Hergebruikers hebben gerecycled zorgen ervoor dat we kunnen doen wat we doen voor Robbie en voor vele anderen!

Samen staan we sterker als alleen! 

 

 

Dailyhighclub.nl donatie: +-€250

Stichting Groen Hart: €255,75 aan shirtjes incl verzending

 

Laat een reactie achter